• Om ni önskar leverans vid ett senare tillfälle, var god ange detta vid er beställning.
Sveriges största utbud av blåbärstry!

Vår vision

Välkommen till en värld där blåbärstry står i centrum – välkommen till Plantpost! Som hjärtat i vårt familjeföretag, drivet av Mikael och Linn, brinner vi för en vision: att göra blåbärstry tillgängligt för var och en som önskar att utforska dess otroliga potential.

På Plantpost är vi övertygade om kraften i blåbärstry – ett lättodlat bär packat med näringsämnen och hälsofördelar. Vår ambition är att föra denna kunskap vidare till er, att dela med oss av våra insikter och att förenkla processen för att odla dessa näringsrika bär hemma. Med plantor av högsta kvalitet och vår expertis inom odling och skötsel, är vårt mål att göra din odlingserfarenhet både enkel och givande.

Som ett familjeföretag ligger våra värderingar – passion, kunskap, och personlig service – i allt vi gör. Vi är här för att erbjuda råd, support, och att dela vår entusiasm för blåbärstryodling. 

Plantpost strävar efter att vara mer än bara en leverantör; vi vill vara din pålitliga partner på resan mot en grönare och hälsosammare värld. Genom att odla dina egna blåbärstrybuskar, bidrar du inte bara till din egen hälsa utan även till en mer hållbar framtid.

Har du frågor eller funderingar? Vi är bara ett meddelande bort. Tillsammans tar vi steget mot en grönare framtid, en buske i taget.

Varmt välkommen till familjen Plantpost!