• Viktigt meddelande: Beställningar från och med 1 november skickas först till våren!
Sveriges största utbud av blåbärstry!

Vår vision

Välkommen till Plantpost. Vi är ett familjeföretag drivet av Mikael och Linn med en gemensam vision. Vi brinner för att hjälpa människor att få tillgång till det lättodlade superbäret – Blåbärstry.

Med vårt företag strävar vi efter att göra blåbärstryn tillgänglig för alla. Vi tror på dess otroliga näringsämnen och hälsofördelar och vill sprida kunskapen om detta fantastiska bär till folket. Genom att erbjuda högkvalitativa plantor och dela vår expertis inom odling och skötsel, strävar vi efter att göra det enkelt och roligt för människor att odla sina egna blåbärstrybuskar.

Som ett familjeföretag ligger våra värderingar och passion i hjärtat av allt vi gör. Vi sätter stort värde på personlig service och att ge råd och support till våra kunder. Vi är stolta över vår kunskap inom blåbärstryodling och vår förmåga att hjälpa människor att lyckas med sina egna odlingar.

Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner när det gäller att få det bästa av Blåbärstry. Tillsammans kan vi skapa en grönare och hälsosammare värld genom att ge människor möjligheten att odla sina egna superbär.